Staal

Staal

Balken

Een breed gamma aan balken in HEA, HEB, HEM, IPE en UPN.

Wilt u uw gebouw uitbreiden of een boog in uw woning aanbrengen? Onze balken zullen hun nut bewijzen bij al uw bouw- or renovatiewerken. De doorsneden bedragen 80 tot 300 mm voor de meeste courante profielen en 1000 mm voor specifieke profielen. Doorgaans zijn ze 6 tot 12 m lang, en u hebt de mogelijkheid om ze af te snijden op de gewenste afmetingen.

Contacteer ons voor meer inlichtingen Gratis bestek on line

poutrelles
 

Gewalst handelsstaal

Hoekprofielen, Platte producten, Vierkante, Rechthoekige, Ronde buizen, Vlakke platen, Getraande platen, U-profielen, T-profielen.

Tot het handelsstaal behoren warmgewalste producten zoals: T- en U-profielen, vierkant, rond, plat, breed plat ijzer, gelijke en ongelijke hoekprofielen. Profielijzers en gewalst handelsstaal zijn structuren in verschillende afmetingen en vormen. 

Onze winkels hebben een ruim productgamma in voorraad in alle afmetingen in kwaliteit 235JR, S275 en S355, evenals alle andere afmetingen op bestelling.

Contacteer ons voor meer inlichtingen Gratis bestek on line

laminés
 

Betonwapening

Uw beton wapenen is ons vak! 

Betonwapening is het geheel van wapeningen voor uw bouwwerken in gewapend beton.
Wij maken op vraag alle soorten wapeningen in onze installaties en leveren ze op uw werven, zowel voor particulieren als voor professionals.

Wij zorgen voor uw betonwapening en plaatsen de wapeningen vóór de betonneringswerken. Wij hebben betonijzers met een diameter van 8 tot 40 mm en met een standaardlengte van 6 of 12 m in voorraad. Ook lengtes op maat zijn mogelijk. Onze netten en betonijzers zijn BENOR-gecertificeerd.

Wij bieden u de volgende producten aan: 

 • Netten
 • Betonijzers en samenlassen
 • Toebehoren :
  • Bindingen
  • Zigzag afstandhouders
  • Verkoop van gereedschap

Une équipe commerciale expérimentée est là pour vous aider, n'hésitez pas à contacter notre service ferraillage pour plus de renseignement.

Contacteer ons voor meer inlichtingen Gratis bestek on line

Ferraillages
 

Plaatstaal

Onze platen worden voornamelijk gebruikt in de scheepsbouw, de bouwsector, de automobielsector, de mechanica, maar ook in heel wat andere domeinen. Plaatstaal wordt gemaakt door een spoel af te rollen en in de lengte te snijden.

In onze winkels vindt u de volgende categorieën van plaatstaal :

 • Warmgewalste plate
 • Koudgewalste platen
 • Verzinkte platen
 • Elektroverzinkte platen
 • Quartoplaten (stevig)
 • Getraande platen (reliëf)
 • Ongebeitste platen

Verkrijgbaar in standaardformaat: 2 x 1 m, 2,5 x 1,25 m, 3 x 1,5 m, 6 x 2 m (in bepaalde diktes). Wij kunnen u alle andere afmetingen leveren op bestelling. Wij snijden en plooien uw platen op vraag.

Contacteer ons voor meer inlichtingen Gratis bestek on line

Tôles
 

Buizen

In staal, roestvrij staal, aluminium en verzinkt naargelang uw wensen en behoeften.

U vindt in onze winkels een ruime keuze aan buizen in voorraad: ronde, vierkante en rechthoekige buizen. Maar ook volle vierkanten, volle ronde en platte. Daarnaast maken wij ook alle andere soorten op aanvraag en met de gewenste diameter.

Contacteer ons voor meer inlichtingen Gratis bestek on line

Tubes
 

Vloerroosters en traptreden

Wij hebben een zeer volledig aanbod aan vloerroosters en traptreden in voorraad om aan al uw behoeften te voldoen. Alles is beschikbaar om zowel binnen- als buitentrappen te vervaardigen.

Contacteer ons voor meer inlichtingen Gratis bestek on line

Caillebotis
 

Hoekprofielen

Gelijke of ongelijke hoekprofielen in staal, roestvrij staal, aluminium en verzinkt.

Een hoekprofiel is een haaks gebogen ijzeren staaf die, ongeacht zijn gebruik, kan dienen ter ondersteuning of versteviging. Ze zijn verkrijgbaar in staal, roestvrij staal, aluminium en gegalvaniseerd. 

Hoekprofielen gebruikt voor de bouw van een metalen skelet dienen voornamelijk om de hoeken van een gebouw te verstevigen. Roestvrijstalen hoekprofielen kunnen ook als decoratie worden gebruikt.

Cornières

Contacteer ons voor meer inlichtingen Gratis bestek on line