Afsluitingen en inrichting

Afsluitingen en inrichting

Een volledig gamma voor de gevel en de voorkant van uw huis, tuin en bedrijf.

Ontdek onze promoties voor afsluitingen.

Landbouwers, professionals en particulieren: deze promotie zou u wel eens kunnen interesseren!

Wij bieden u tegen de beste prijs:

Verzinkt ursusgaas

Geplastificeerd gaas

 

Wij zorgen ervoor dat u zich veilig voelt dankzij ons zeer uitgebreide gamma aan afsluitingen.

U vindt voor elk type woning de afsluiting die het best voldoet aan uw verwachtingen. Voor uw tuin of voor uw bedrijf, dankzij onze afsluitingen voelt u zich niet alleen veilig, maar profiteert u ook volop en in alle discretie van uw tuin. Het is onze taak om uw leefwereld te beschermen en wij waken erover dat u volop en in alle veiligheid van uw omgeving kunt genieten.

Steenkorven

Er heeft ons een nieuwe trend bereikt: steenkorven als afscheiding, afbakening of gewoon als decoratie van uw buitenruimte. Deze met stenen gevulde korven worden steeds meer gebruikt om tuinen of bedrijven te verfraaien. De schanskorven zijn zeer stevig en stabiel. Bovendien hoeft u niet langer uw hagen te snoeien!

Wat is een schanskorf:

Een korf in ijzerdraad waarvan de panelen achteraf worden verzinkt. De korven kunnen worden gevuld met stenen als: Piëmonte, Friuli, Alpi en Maria, of op natuurlijke wijze worden gevuld met aarde waarin bijvoorbeeld klimop wordt geplant.

Ze kunnen ook worden gevuld met kiezelstenen, waarvoor dan traliewerk met zeer fijne mazen aan de binnenkant van de wand wordt bevestigd. Op die manier kunnen de kiezelstenen niet uit de korf vallen.

De korven zijn eenvoudig te plaatsen of te verplaatsen. Ze zijn stapelbaar, maar voor een optimale stabiliteit is het beter om de tweede laag in halfsteensverband te plaatsen tegenover de eerste laag.

Contacteer ons voor meer inlichtingen Gratis bestek on line